Catalogus

Uncle Val's Botanical Gin

Meer afbeeldingen

3 Badge Mixology

Uncle Val's Botanical Gin

Inhoud 0.75 l
Wijnhuis 3 Badge Mixology
Land California
Regio USA Sonoma County
€ 49,50


Cocktails

Neus met krokante aroma's van jenever en salie. Een eerste slokje brengt limoen met een warme en kruidige afdronk van lavendel. Bij verder degusteren, proef je komkommer en zorgen de botanicals en jeneverbessen voor de rode draad in het smaakpallet.

Karakteristieken

Premium gin op basis van 5 kruiden: jeneverbessen als 'quintessential ingredient of gin' uiteraard, met verder komkommer, limoen, salie en lavendel.

Best Craft Gin distillery by USA Today 2016!

Uncle Val refereert naar de oom van huidige eigenaar August Sebastiani, nl. 'zio' Valerio Cecchetti die in Lucca, Italië woont. Hij is gepassioneerd door de Toscaanse keuken en heeft er een grote moes-kruidentuin waar hij limoenen, jeneverbessen, komkommer, salie en lavendel kweekt. De fles voor deze gin wordt gemaakt in Italië en met zijn brede schouders en antiek-groene kleur alludeert op de oude spiritflessen van weleer. Ook het label en het zegel met de sympathieke kop van Uncle Val doen denken aan oude ginflessen. Deze exclusieve premium gin wordt door 3 Badge Mixology in Sonoma County, Californië. De productie is uiterst gelimiteerd en wordt met de hand genummerd.

Gerelateerde producten

Geschenkdoos Bourbon Bib&Tucker + Uncle Val's Botanical Gin

Geschenkdoos Bourbon Bib&Tucker + Uncle Val's Botanical Gin

Slechts: € 99,00