1 & 2 juni - Degustaties Fleur du Cap & Rosé selectie

May 16, 2018

Dat Fleur du Cap steeds meer furore maakt, hoeft nauwelijks nog gezegd. Dank zij een verbluffend wijnmakersteam worden hier wonderen verricht.

Symbool voor dit parademerk van Distell staat een landgoed in Somerset West, maar de druiven komen van de hele Westkaap, waardoor een nauwelijks geëvenaarde kwaliteit verkregen wordt. Daarenboven hebben ze bij Fleur du Cap héél veel respect voor de natuur, de Unfiltered reeks is hier een mooi voorbeeld van en een perfect visitekaartje voor dit gekend wijnhuis. Verschillende cuvées vielen internationaal reeds in de prijzen.

Proef ons ruim aanbod en nieuwe cuvées van Fleur du Cap. Op onze degustatietafel staat ook een uitgebreide selectie rosé van o.a. Beyerskloof, Hill & Dale en Mulderbosch. Alle degusatiewijnen staan bovendien aan degustatiepromotie!
Also in Nieuws & Events

Openingsuren Eindejaarsperiode

December 11, 2018

Doorlopend open tijdens de Kerstperiode van maandag 17 december tot en met 24 december.

Lees verder

Eindejaarsdegustaties 24-25 november, 30 november en 1-2 december

November 21, 2018

Proef de nieuwe wijnen uit ons assortiment en maak uw keuze voor het Eindejaar tijdens onze Eindejaarsdegustatie weekends. 

Telkens van 10u tot 18u.

Lees verder

Megavino 2018

October 15, 2018

Paleis 7 - Stand 410
'Meet the winemaker': Chris Albrecht van Bouchard Finlayson staat u te woord op onze stand. Verder kan u een uitgebreide selectie Pinotage en Zinfandel proeven.

Lees verder