September Degustatiedagen 21-23.09

September 11, 2018

Van vrijdag 21 t.e.m. zondag 23 september, telkens van 10 tot 18u, kan u terecht in Sint-Martens-Latem voor onze herfstdegustaties.


Wijnhuis - Cape of Good Hope van Anthonij Rupert - Franschhoek

Gemaakt van druiven afkomstig van de oudste wijngaarden in de Kaap. Uniek terroir zorgt voor geraffineerde wijn: pure Chardonnay, elegante Chenin Blanc blend en stijlvolle Shiraz blend.

Wijnhuis - Paul Roos - Stellenbosch

Boutique wijn in wit en rood: op de Rust & Vrede farm in Stellenbosch worden ‘Die Skoolhoof’ en ‘Die Filantroop’ op meesterlijke wijze geblend. Mét het ‘black empowerment’ engagement bovendien!

Prijswinnaars - Concours Mondial: onze 2018 zilveren medaillewinnaars

Van vonkelwijn Pongracz Rosé, in wit Fleur du Cap Unfiltered Chardonnay en Coppola Diamond Chardonnay en in rood Neil Ellis & Uitkyk Cabernet, Coppola Rosso Shiraz en Diamond Collection Zinfandel: zij presteerden prima in een selectie van 8000 wijnen …

Collectie - Game of Thrones - California

Oenoloog Bob Cabral, in 2011 verkozen tot ‘Wijnmaker van het Jaar’ door Wine Enthusiast, creëerde voor HBO een aantal cuvées geïnspireerd op de gekende TV-serie. Wij presenteren u de Chardonnay uit Central Coast en de Red Blend uit Paso Robles.Also in Nieuws & Events

Megavino 2018

October 15, 2018

Paleis 7 - Stand 410
'Meet the winemaker': Chris Albrecht van Bouchard Finlayson staat u te woord op onze stand. Verder kan u een uitgebreide selectie Pinotage en Zinfandel proeven.

Lees verder

1 & 2 juni - Degustaties Fleur du Cap & Rosé selectie

May 16, 2018

Proef ons ruim aanbod en nieuwe cuvées van Fleur du Cap. Op onze degustatietafel staat ook een uitgebreide selectie rosé van o.a. Beyerskloof, Hill & Dale en Mulderbosch. Alle degusatiewijnen bovendien aan degustatiepromotie prijs!

Lees verder

Coppola Winery Degustatiedagen 27 & 28 april

April 16, 2018

Ontdek ons aanbod Californische wijnen van de Francis Ford Coppola Winery. Op de degustatietafel staan o.a. de Director's Cut serie, de Diamond Collection en de Inglenook klassiekers. Nieuw zijn de biologische en duurzaamheid gecertifieerde Bee's Box wijnen.


Lees verder