Coppola Winery ontvangt de Sustainable Winery Award 2017

juni 01, 2017

Leader Award

Bekroning van de winery met het beste evenwicht tussen de 3 pijlers van duurzaam beleid: milieuvriendelijkheid, sociale rechtvaardigheid en economisch levensvatbaarheid

Het Coppola wijnteam werd recent bekroond met een Sustainable Winegrowing Award, uitgereikt door de staat Californië: een bekroning voor de aandacht die zij al jarenlang koesteren voor milieu, duurzaamheid en het inperken van de ecologische voetafdruk.

De winery ligt in Geyserville, binnen Sonoma County in Californië. Coppola Wines engageren zich om tegen 2019 een duurzaamheidscertificaat te hebben voor alle druiven. Zij bieden hun druivenkwekers ook technische en financiële bijstand om hen te helpen bij het certificeren. Binnen het bedrijf krijgen de werknemers opleiding over het duurzaam beheren van water- en energieverbruik en afvalbeheer.

Een vijfjarenplan werd opgesteld en een ‘Groen Team’ binnen het bedrijf helpt constant zoeken naar en toepassen van verbeteringen in de wijngaard en in de winery.

More info on Green Medal

 
Also in Nieuws & Events

Aangepaste openingsuren mei

mei 12, 2020

Vanaf 13 mei kan u opnieuw terecht in onze winkel. Afhalingen kunnen in onze winkel van woensdag tot zaterdag van 10u tot 12.30u en 13.30u tot 18u. U kunt ook een afspraak maken op maandag of dinsdag, mail of bel ons gerust.

Lees verder

6 & 7 maart - Meet the winemaker - Guy Webber - Hill & Dale Stellenbosch

februari 19, 2020

Veelzijdig wijnmaker en levensgenieter Guy Webber presenteert tijdens de degustaties op 6 en 7 maart zijn Hill & Dale cuvées.

Lees verder

Avondale degustatie met Jonathan Grieve 20 & 21 oktober

oktober 05, 2017

Eigenaar Johnathan Grieve kan je op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober ontmoeten voor een degustatie tijdens Megavinoin Brussels Expo. Ervaar persoonlijk zijn buitengewone passie voor zuivere wijn! 

Lees verder

Nederlands
Nederlands