Coppola Winery ontvangt de Sustainable Winery Award 2017

juni 01, 2017

Leader Award

Bekroning van de winery met het beste evenwicht tussen de 3 pijlers van duurzaam beleid: milieuvriendelijkheid, sociale rechtvaardigheid en economisch levensvatbaarheid

Het Coppola wijnteam werd recent bekroond met een Sustainable Winegrowing Award, uitgereikt door de staat Californië: een bekroning voor de aandacht die zij al jarenlang koesteren voor milieu, duurzaamheid en het inperken van de ecologische voetafdruk.

De winery ligt in Geyserville, binnen Sonoma County in Californië. Coppola Wines engageren zich om tegen 2019 een duurzaamheidscertificaat te hebben voor alle druiven. Zij bieden hun druivenkwekers ook technische en financiële bijstand om hen te helpen bij het certificeren. Binnen het bedrijf krijgen de werknemers opleiding over het duurzaam beheren van water- en energieverbruik en afvalbeheer.

Een vijfjarenplan werd opgesteld en een ‘Groen Team’ binnen het bedrijf helpt constant zoeken naar en toepassen van verbeteringen in de wijngaard en in de winery.

More info on Green Medal

 
Also in Nieuws & Events

Bouchard Finlayson Degustatie - Zaterdag 1 oktober
Bouchard Finlayson Degustatie - Zaterdag 1 oktober

september 09, 2022

Lizette Kühn van het Bouchard Finlayson domein presenteert haar cuvées op zaterdag 1 oktober van 10u tot 18u.

Lees verder

Neil Ellis Degustatie - zaterdag 24 september
Neil Ellis Degustatie - zaterdag 24 september

september 09, 2022

Mede-eigenaar Charl Ellis presenteert zijn schitterende cuvées op zaterdag 24 september van 10u tot 18.

Lees verder

Aangepaste openingsuren mei

mei 12, 2020

Vanaf 13 mei kan u opnieuw terecht in onze winkel. Afhalingen kunnen in onze winkel van woensdag tot zaterdag van 10u tot 12.30u en 13.30u tot 18u. U kunt ook een afspraak maken op maandag of dinsdag, mail of bel ons gerust.

Lees verder