Hannibal Bouchard Finlayson 2011 - DS Magazine 5 maart

February 23, 2017

De volledige recensie: HANNIBAL BOUCHARD FINLAYSON 2011

In Zuid-Afrika wordt volop geëxperimenteerd met nieuwe samenstellingen. Niet alleen worden er heel mooie bordeauxblends gemaakt, ook de beste Italiaanse en mediterrane druiven worden versneden tot één wijn. Een hoogst gewaagde mix is 51% sangiovese, 13% pinot noir, 13% shiraz, 13% mourvédre, 6% nebbiolo en 4% barbera. De kwaliteit is ronduit uitstekend. Je ruikt meteen de bourgogne-inslag met ledertoetsen, klein rood fruit zoals framboos en aardbei, gekonfijte kers en zachte kruiden. De medium gevulde kleur met een lichte evolutie benadrukt de opmerkelijke stijl, opnieuw verwijzend naar Bourgogne. De ragfijne zuren en zeer sappige materie, met opulente zachte tannine en een zoete finish, vormen een perfecte balans die zich doorzet van begin tot eind. Uitstekend bij fijn rood vlees. *****

Te koop bij Rouseu Wijnen, Sint-Martens-Latem, 09/222.34.45, www.rouseu.be voor 28,20




Also in News & Events

Our 5 wines for this Summer selected by Ann Rouseu

June 15, 2017

Rouseu Wines & Liquors owner and Worldwinemaster Ann Rouseu shares her 5 picks for this Summer. Making sure you have the right bottle for every occasion...

Continue Reading

September Tasting Days 21-24.09

June 09, 2017

Organic and biodynamic wines together with the Coppola Winery Collection are at the center of our September Tasting Days. On 21.09 we welcome you to the Cape Winemakers Guild Auction pre-tasting - Exclusive for the Benelux!

Continue Reading

Coppola Winery receives Sustainable Winery Award 2017

June 01, 2017

Based in Geyserville in Sonoma County, demonstrates admirable leadership in all areas of sustainability. Last year the winery made a firm commitment to source 100% sustainably certified grapes by 2019, while providing technical and financial assistance to growers to help them achieve certification.

Continue Reading